Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri:
- Çetinkaya, Ö. (2015) Francis Bacon’da Bilim ve Ütopya, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İzmir.
- Arıtürk, M. H. (2015) Siyaset, Erdem ve Özgürlük İlişkisi Bağlamında Niccolo Machiavelli, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İzmir.
- Nevin, F. (2016) Deleuze ve Hegel Karşıtlığı Olarak Fark ve Çelişki Kavramları, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İzmir.
- Barak, N. (2017) Immanuel Kant’ta Eleştiri ve Diyalektik, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Tapan, F. C. (2018) Doğru Kavramının Doğasına Dair Bir İnceleme: Hilary Putnam’da İçsel Gerçekçilik ve Doğru Kavramı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Aktuyun, S. (2018) John Stuart Mill’de Özgürlük ve Politika, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Mutluer, K. (2019) Modern Rasyonalist Felsefede Leibniz Teleolojisinin Zemini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Karaca, A. (2020) Eleştirel Teori’de Toplumsal Mücadele Pratikleri Üzerine Çağdaş Bir Tartışma: Tanınma ve Uyuşmazlık, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Toker, H. M. (2022) Eleştiri, Özgürleştirici ilgi ve Deneyim: Horkheimer, Habermas ve Benjamin Üzerinden Felsefi Bir Okuma, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Yağmur, E. (2022) Antik Yunan’da Polis, Polites ve Retorik, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
Yönetilen Doktora Tezleri:
- Kiraz, S. (2018) Hannah Arendt ve Walter Benjamin’de Şiddet-Tarih İlişkisi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Altun, E. (2021), Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşundan Günümüze Ortaöğretim Kimya Dersi Öğretim Programlarındaki Paradigmaların İncelenmesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Matematik ve Fen Bilimleri Anabilim Dalı Kimya Öğretmenliği Programı, İzmir (İkinci Danışman).
- Tatlı, F. B. (2022), Çağdaş Siyaset Felsefesinde post-Marksizm: Özne, Siyaset ve Demokrasi Üzerine Eleştirel Soruşturmalar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Yıldırım, F. (2022), Çağdaş Politika Felsefesinde İnsan Hakları Tartışmaları: Ronald Dworkin, Jürgen Habermas, Michel Foucault, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.
- Uygun, B. (2022), Charles Taylor ve Axel Honneth’te Öznelerarası Tanınma Tartışmaları: Eşit Tanınmanın Normatif Koşulları Bağlamında Otantiklik ve Özgürlük, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Anabilim Dalı, İstanbul.